Rekrytointi

Haluatko päästä osalliseksi Suomen seuraavaan ICT-alan menestystarinaan?

Tietokeskus on kotimainen ICT-palveluita yrityksille ja julkishallinnolle tarjoava yritys, joka työllistää yli 200 henkilöä 11 paikkakunnalla. Vuoden 2017 liikevaihto oli €75m. Yritys on kasvanut viimeiset vuodet vauhdilla ja tavoitteenamme on kasvattaa Tietokeskuksesta yksi Suomen merkittävimmistä ICT-palveluita tarjoavista yrityksistä. Tietokeskuksen kasvua on vauhdittamassa kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners.

rekry-icons.png

Kasvumme antaa meille iloisen mahdollisuuden tarjota jatkuvasti lisää työpaikkoja, piinkovaa tulosta takovassa mutta varsin rennossa Tietokeskus - porukassa.


Etsimme Helsinkiin tai Turkuun

CONTROLLERIA

Tehtävään valittavan henkilön tulee olla aikaansaava taloushallinnon ammattilainen, joka on valmis ottamaan vastuuta ja yhdessä muun hallinnon tiimin kanssa kehittämään Tietokeskuksen raportointia ja taloushallintoa kokonaisuudessaan seuraavalle tasolle. Toimipisteesi sijaitsee Turussa tai Helsingissä.

Controllerin työ koostuu monipuolisista laskentatoimeen ja yrityksen liiketoimintaan liittyvistä tehtävistä. Ensisijaisesti toimit liiketoiminnan tukena; tuotat, käsittelet ja analysoit tietoa päätöksenteon tueksi sekä osallistut aktiivisesti raportointiin ja sen kehittämiseen. Lisäksi vastaat sisäisestä laskennasta, kuukausiraportoinnista, sekä budjetointi- ja ennusteprosesseista. Toimit luotettavana asiantuntijana taloudellisten tietojen analysoinnin, raportoinnin ja muihin laskentatoimeen liittyvissä tehtävissä. Raportoit tehtävästä talousjohtajalle.

Menestyt tehtävässä ja olet etsimämme henkilö, mikäli

 • osaat sujuvasti käyttää taloushallinnon raportointityökaluja ja vastaat niiden kehittämisestä
 • pidät tiimityöstä ja haluat auttaa myös tiimikavereita onnistumaan työssään
 • johdat työtäsi itsenäisesti ja huolehdit asioiden saattamisesta maaliin annetussa aikataulussa
 • kanssasi on mukava työskennellä ja helppo kommunikoida; osaat kääntää talousterminologian selkeäksi suomenkieleksi
 • haluat viedä asioita eteenpäin, olet proaktiivinen ja oma-aloitteinen
 • jatkuva toiminnan kehittäminen on sinulla verissä ja projektimainen työskentelytapa on sinulle tuttu
 • sinulta löytyy innovatiivisuutta ja tahtoa kehittää raportointia entistä analyyttisemmaksi ja liiketoimintaa tukevaksi
 • omaat vankan taloushallinnon asiantuntemuksen, muutaman vuoden kokemuksen laskentatoimen tai tilintarkastajan tehtävistä sekä soveltuvan koulutustaustan (KTM tai muu soveltuva korkeakoulututkinto)

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle näköalapaikkaa yhteen kiinnostavimmista ja nopeinten kasvavista alan yrityksistä sekä naurua, vauhtia ja vaarallisia tilanteita matkan varrella. Lisäksi saat huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti, kuorrutettuna koko organisaation tuella ja arvostuksella työllesi. Kilpailukykyinen palkkamalli, mahdollisuus etätyöhön ja asianmukaiset työvälineet kuuluvat luonnollisesti kauppaan. Ja sanomattakin on selvää; kaiken tämän lisäksi, saat osaavat, rennot ja kaikin puolin loistavat työkaverit!

Saimmeko kiinnostuksesi heräämään? Mikäli tässä onnistuimme, hae tehtävään mahdollisimman pikaisesti ja viimeistään 25.maaliskuuta, lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@tietokeskus.com. Huom. mainitse hakemasi tehtävä ja paikkakunta otsikkokentässä. Lisätietoja voit kysellä toimitusjohtaja Janne Lipiäiseltä numerosta 040-510 9117 tiistaina 13.pvä klo 9-10:30 tai torstaina 22.pvä klo 14:30-16:30 välisenä aikana.


Etsimme Helsingin toimipisteeseen

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA PÄÄTELAITEHALLINTAAN

Haemme Järjestelmäasiantuntijaa Tietokeskukselle Päätelaitehallintatiimiin. Toimipisteenäsi on Helsinki.

Järjestelmäasiantuntijana päätelaitehallintatiimissä vastaat mm. nimettyjen asiakkaiden tietoturvapäivityksistä, sovellusjakeluista ja niiden kehittämisestä, sekä osallistut projekteihin päätelaitehallinnan osalta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta, taitoa tunnistaa erilaisten käyttäjäryhmien tarpeet sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Vahva ja ammattimainen palveluasenne, huolellinen työote sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat myös must.

Olet unelmahakijamme, mikäli sinulla on sisäinen palo erinomaiseen asiakaspalveluun. Lisäksi olet tiimipelaaja ja haluat auttaa työkavereitasikin onnistumaan. Sisälläsi asuu myös pieni IT-intoilija, joka saa kicksit IT-alasta; haluat ymmärtää, mitä hyötyjä uudet teknologiat tuovat asiakkaillemme käytännössä. Näin varmistat, että sovit Tietokeskuksen porukkaan – näitä IT-intoilijoita meiltä löytyy!

Edellytämme sinulta

 • Loistavaa Win10 työaseman hallinta- ja ongelmanratkaisukykyä
 • System Center Configuration Manager 2012 serverin hallinta, paketointi sekä sekvenssit
 • MDT sekvenssien tekeminen ja paketointi
 • Powershell- ja CMD –skriptaaminen
 • AD ja Group Policyt
 • Perus Windows Server 2012/2016 –osaaminen

Jos sinulta löytyy lisäksi kokemusta MDM-sovelluksista tai Applen hallinnasta on se plussaa.

Heräsikö kiinnostuksesi? Haluatko kuulla lisää? Ota puhelin käteen ja soita Sami Viitalalle 8.3., 12.3. tai 16.3. klo 13-15 välisenä aikana numerossa 0400-138722.

Tarjoamme järjestelmäasiantuntijoille näköalapaikkaa yhteen kiinnostavimmista ja nopeinten kasvavista alan yrityksistä sekä naurua, vauhtia ja vaarallisia tilanteita matkan varrella. Lisäksi saat huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti, kuorrutettuna koko organisaation tuella ja arvostuksella työllesi. Kilpailukykyinen palkkamalli, mahdollisuus etätyöhön ja asianmukaiset työvälineet kuuluvat luonnollisesti kauppaan. Ja sanomattakin on selvää; kaiken tämän lisäksi saat osaavat, rennot ja kaikin puolin loistavat työkaverit!

Haethan järjestelmäasiantuntijan tehtävään mahdollisimman pikaisesti ja viimeistään sunnuntaina 18. maaliskuuta, lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi ja/tai linkin LinkedIn-profiiliisi osoitteeseen rekry@tietokeskus.comHuom. mainitse hakemasi tehtävä ja paikkakunta otsikkokentässä.


Toimintamme kasvaessa kohisten kaipaamme iloiseen ja aikaansaavaan porukkaamme Turun tai Helsingin toimipisteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme aikaansaava projektinhallinnan ammattilaista. Sinun on oltava valmis ottamaan vastuuta ja yhdessä muun reippaan palvelu- ja projektipäälliköistä koostuvan tiimin kanssa kehittämään Tietokeskuksen projektinhallintaa seuraavalle tasolle. Toimipisteesi sijaitsee makusi mukaan joko Helsingissä tai Turussa. Toimimme siellä missä asiakkaammekin, joten projektipäällikön tehtävä edellyttää myös jonkin verran matkustamista.

Projektipäällikkönä vastaat erikokoisten projektien suunnittelusta, etenemisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta sovitun aikataulun, laajuuden ja budjetin sekä asiakkaan laatukriteerien mukaisesti.

Projektipäällikkönä vastaat siitä, että muutoksen läpivieminen asiakasyrityksessä toteutuu. Yhteistyössä asiakasyrityksen edustajan kanssa varmistat, että asiakkaalla on tarvittava muutosvalmius projektin tuotosten käyttöönottoon ja omalla aktiivisella työpanoksellasi tuet asiakasta muutosten hallinnassa. Vastaat tehtävässä tuotantopäällikölle.

Menestyt tehtävässä ja olet etsimämme henkilö, mikäli

 • sinulla on kokemusta projektipäällikkönä toimimisesta
 • pidät tiimityöstä ja haluat auttaa tiimikavereita loistamaan työssään
 • et kaipaa tarkkoja työohjeita, vaan johdat työtäsi itsenäisesti
 • hanskaat projektit vuosien kokemuksella, sinut tunnetaan asioiden saattamisesta maaliin menestyksekkäästi
 • kanssasi on mukava työskennellä ja helppo kommunikoida, tiukan paikan tullen osaat perustella kantasi ja neuvotella tilanteessa kuin tilanteessa
 • haluat viedä asioita eteenpäin, olet aktiivinen ja oma-aloitteinen
 • haluat kehittää projektinhallinnan käytäntöjä

Hakemamme henkilö on intohimoinen asioiden loppuun saattaja ja luovien ratkaisujen kehittäjä. Omaat teräksisen sietokyvyn myös epävarmoissa tilanteissa ja teet kaikkesi asiakkaan tarpeiden täyttämiseksi. Rautaisella palveluasenteellasi tuot lisäarvoa jokaiseen projektiin. Ilmennät työssäsi Tietokeskuksen edelläkävijyyttä tietoteknisissä ratkaisuissa ja asiantuntijatyömme laadukkuutta. Lähtökohtasi on aina tuottaa hyviä asiakaskokemuksia positiivisella ja optimistisella otteella.

Kysymyksiisi vastaa tuotantopäällikkö Sami Viitala. Sami odottaa soittoasi 8.3., 12.3. tai 16.3. klo 13-15 välisenä aikana numerossa 0400-138722.

Tarjoamme projektipäällikölle näköalapaikkaa yhteen kiinnostavimmista ja nopeinten kasvavista alan yrityksistä sekä naurua, vauhtia ja vaarallisia tilanteita matkan varrella. Lisäksi saat huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti, kuorrutettuna koko organisaation tuella ja arvostuksella työllesi. Kilpailukykyinen palkkamalli, mahdollisuus etätyöhön ja asianmukaiset työvälineet kuuluvat luonnollisesti kauppaan. Ja sanomattakin on selvää; kaiken tämän lisäksi saat osaavat, rennot ja kaikin puolin loistavat työkaverit!

Mikäli saimme kiinnostuksesi heräämään, hae tehtävään mahdollisimman pikaisesti ja viimeistään sunnuntaina 18.3., lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi ja/tai linkin LinkedIn-profiiliisi osoitteeseen rekry@tietokeskus.comHuom. mainitse hakemasi tehtävä ja paikkakunta otsikkokentässä. • Jaa: