Rekrytointi

Haluatko päästä osalliseksi Suomen seuraavaan ICT-alan menestystarinaan?

Tietokeskus on kotimainen ICT-palveluita yrityksille ja julkishallinnolle tarjoava yritys, joka työllistää yli 200 henkilöä 11 paikkakunnalla. Vuoden 2017 liikevaihto oli €75m. Yritys on kasvanut viimeiset vuodet vauhdilla ja tavoitteenamme on kasvattaa Tietokeskuksesta yksi Suomen merkittävimmistä ICT-palveluita tarjoavista yrityksistä. Tietokeskuksen kasvua on vauhdittamassa kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners.

rekry-icons.png

Kasvumme antaa meille iloisen mahdollisuuden tarjota jatkuvasti lisää työpaikkoja, piinkovaa tulosta takovassa mutta varsin rennossa Tietokeskus - porukassa.


Haemme Helsinkiin tai Turkuun

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA PÄÄTELAITEHALLINTAAN

Haemme Järjestelmäasiantuntijaa Tietokeskukselle Päätelaitehallintatiimiin. Toimipisteenäsi on joko Helsinki tai Turku.

Järjestelmäasiantuntijana päätelaitehallintatiimissä vastaat mm. nimettyjen asiakkaiden tietoturvapäivityksistä, sovellusjakeluista ja niiden kehittämisestä, sekä osallistut projekteihin päätelaitehallinnan osalta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta, taitoa tunnistaa erilaisten käyttäjäryhmien tarpeet sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Vahva ja ammattimainen palveluasenne, huolellinen työote sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat myös must.

Olet unelmahakijamme, mikäli sinulla on sisäinen palo erinomaiseen asiakaspalveluun. Lisäksi olet tiimipelaaja ja haluat auttaa työkavereitasikin onnistumaan. Sisälläsi asuu myös pieni IT-intoilija, joka saa kicksit IT-alasta; haluat ymmärtää, mitä hyötyjä uudet teknologiat tuovat asiakkaillemme käytännössä. Näin varmistat, että sovit Tietokeskuksen porukkaan – näitä IT-intoilijoita meiltä löytyy!

Edellytämme sinulta

  • Loistavaa Win10 työaseman hallinta- ja ongelmanratkaisukykyä
  • System Center Configuration Manager 2012 serverin hallinta, paketointi sekä sekvenssit
  • MDT sekvenssien tekeminen ja paketointi
  • Powershell- ja CMD –skriptaaminen
  • AD ja Group Policyt
  • Perus Windows Server 2012/2016 –osaaminen

Jos sinulta löytyy lisäksi kokemusta MDM-sovelluksista tai Applen hallinnasta on se plussaa.

Heräsikö kiinnostuksesi? Haluatko kuulla lisää? Ota puhelin käteen ja soita Sami Viitalalle 23.4. tai 25.4. klo 13-15 välisenä aikana numerossa 0400 138 722.

Tarjoamme järjestelmäasiantuntijoille näköalapaikkaa yhteen kiinnostavimmista ja nopeinten kasvavista alan yrityksistä sekä naurua, vauhtia ja vaarallisia tilanteita matkan varrella. Lisäksi saat huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti, kuorrutettuna koko organisaation tuella ja arvostuksella työllesi. Kilpailukykyinen palkkamalli, mahdollisuus etätyöhön ja asianmukaiset työvälineet kuuluvat luonnollisesti kauppaan. Ja sanomattakin on selvää; kaiken tämän lisäksi saat osaavat, rennot ja kaikin puolin loistavat työkaverit!

Haethan järjestelmäasiantuntijan tehtävään mahdollisimman pikaisesti ja viimeistään tiistaina 1.5.2018 lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi ja/tai linkin LinkedIn-profiiliisi osoitteeseen rekry@tietokeskus.com Huom. mainitse hakemasi tehtävä viestisi otsikkokentässä.

  • Jaa: