Tietokeskus Resurssi

Tietokeskus Resurssi - keep IT simpleResurssi on tehokkain ja joustavin tapa huolehtia siitä, että yrityksesi tietotekniikka on aina osaavissa käsissä, ja että asiantunteva apu on lähellä jos sitä tarvitaan.

Resurssi antaa yrityksellesi mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaansa sen sijaan, että aikaa ja energiaa menisi tietotekniikan hallinnointiin. Resurssilla varmistat, että yritykselläsi on aina käytettävissään oikea tekniikka oikeaan hintaan, ja että IT-ratkaisusi on suunniteltu nimenomaan sinun yrityksesi tarpeita ajatellen.

Tuemme asiakkaitamme räätälöitävissä olevalla ylläpitosopimuksella, johon kuuluvat määriteltyjen laitteiden ylläpito, hallinnointi, automaattinen palvelimien valvonta ja luonnollisesti puhelin- ja sähköpostitukipalvelut. Tukemme voi hallita työasemia verkon yli, joten apumme saapuu perille nopeasti ja tehokkaasti. Omat Tietokeskus-sertifiointimme viimeistelevät palvelukokonaisuutemme.

Miksi maksaisit laitekannasta, kun voit maksaa vain erinomaisesta palvelusta?

Tietokeskuksen RESURSSI- kokonaispalveluasiakkaana saatte kiinteällä kuukausihinnalla käyttöön kaikki uusimmat laitteet ja sovellukset taskusta konesaliin. Konseptiimme kuuluvat mahdollisimman asiakasystävällisen palvelun lisäksi käyttöönotto-, tuki-, ylläpito- ja koulutuspalvelut.
Kokonaispalvelukonseptimme varmistaa tietojärjestelmien moitteettoman toiminnan, jotta asiakkaamme saavat tehdä työnsä mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti. Toimiva IT-järjestelmä vähentää tuki- ja ylläpitopalveluiden tarvetta, ja lisää
hyvää mieltä.

Tietokeskus pitää yllä niin pilvi-, verkko- kuin konesalipalveluja.

  • Jaa: