Finanssialan Keskusliitto ja Tietokeskus Yhtiöt ovat solmineet tietotekniikka- ja kapasiteettipalvelusopimuksen. Tietokeskus Yhtiöt tuottavat jatkossa Finanssialan Keskusliitolle kapasiteettipalvelut, HelpDesk-, lähi- ja etätukipalvelut hyödyntäen uusimpia Microsoft teknologioita vastaten koko alustainfran ja henkilökunnan työkalujen toimivuudesta palveluna.

tietokeskus-finanssialan-keskusliitto-sopimus.jpg

Finanssialan Keskusliiton yhtenä päätavoitteena on parantaa tietotekniikkapalveluidensa kustannustehokkuutta ja saatavuutta. Tietokeskus Yhtiöt valikoitui uudeksi kumppaniksi kilpailutuksen tuloksena. Kilpailutuksessa painotettiin kapasiteettipalveluiden joustavuutta ja toimintavarmuutta, ketterää ja asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä uusien nopeiden projektien vaatimaa mukautumiskykyä.

Finanssialan Keskusliiton tietohallintopäällikkö Ville Sääjärven mukaan palveluntarjoajan vaihdoksen taustalla on tarve uudistaa teknologisia ratkaisuja sekä saada lisää nopeutta ja asiakaslähtöistä joustavuutta suunniteltuihin uudistusprojekteihin. Kilpailutuksessa esiin tulleisiin vaatimuksiin sopii erinomaisen hyvin Tietokeskuksen Resurssi® -palvelutuoteperhe, jonka ansiosta voimme taata vakaan palvelun ja kasvaa Asiakkaan kumppaniksi, kertoo asiakkuudesta vastaava Kari Korpi Tietokeskukselta. Kapasiteettipalvelut tuotetaan Tietokeskuksen omasta kotimaisesta konesalista.

Finanssialan Keskusliitto on pankkeja, vakuutusyhtiöitä, työeläkeyhtiöitä, rahoitusyhtiöitä, arvopaperinvälittäjiä, sijoitusrahastoyhtiöitä sekä finanssialan työnantajia edustava etujärjestö. Osa jäsenistä hoitaa lakisääteisiä sosiaaliturvaan kuuluvia vakuutuksia. Asiantuntijaorganisaationa Finanssialan Keskusliitto rakentaa jäsenilleen toimintaympäristöä, jossa ne voivat terveellä liiketoiminnallaan lisätä suomalaista hyvinvointia.

Tietokeskus Yhtiöt on kasvanut selkeästi yleisistä suhdanteista riippumatta. 27 vuoden tuloksekas toimintahistoria mukautuvalla ja haasteellisella alalla kertoo paljon Tietokeskuksen osaamisesta ja toiminnan jatkuvuudesta. Vahva kasvu pohjautuu Resurssi® -palvelutuoteperheen menestyksekkääseen toteutukseen ja myyntiin B2B -markkinoilla. Tietokeskus on 28 miljoonan liikevaihdolla ja 100 ammattilaisen voimin Suomen 100 suurimman IT-yrityksen joukossa. "Asiakkaidemme tulee saada meiltä läheistä ja varmaa palvelua. Huolimatta siitä, että olemme IT-alalla, haluamme keskustella ja kohdata ihmisiä. Emme siirrä päätöksen teon vastuuta asiakkaille ohjaamalla heitä verkkokauppaan tai kasvottomiin palvelukeskuksiin" selittää toimitusjohtaja Tuomas Kaukinen menestysreseptiä.

Lisätiedot:

Finanssialan Keskusliitto, Ville Sääjärvi ville.saajarvi(at)fkl.fi 020 793 4266

Tietokeskus Yhtiöt, Kari Korpi kari.korpi(at)tietokeskus.com 0400 520 152

  • Jaa: